3. mars 2009

en lille fortsettelse

skriver flere korte innlegg for internetten detter stadig ut her... i kveld har vi grilla pinnebrod.. det var godt, men er ikke nodvendig aa fyre sa godt her.. ligger paa ca 40grader i skyggen.. og minst like mye i havet.. er ikke akkurat avkjolende aa svomme.. men artig er det!
Tross mye trening og svetting kommer jeg nok til aa legge pa meg her.. jammen mye karbs!!! hehe men maten er utrolig god! og vi slipper aa lage no selv!
Naa har vi ogsa begynt aa forsta litt av hva danskene snakker om og det viser seg at de er trivlige mennesker de ogsa;)
Savner ikke Norge og vinteren enda ma jeg innromme, og ser frem til mange flere dager her nede<3 i morgen drar vi inn for aa shoppe litt i Stown Town, og det skal bli riktig godt... faa brukt litt peng.. en brus koster faktisk 1000penger! paa skolen da... og for turister og lett lurte studenter.. men na far vi det stort sett til lokalpris, 500penger.. ca 2,5danske kroner med andre ord... veldig billig her nede!!!

2 kommentarer:

  1. Stone Town er fint å se! Masse "butikker" der, og skikkelig labyrint så man går deg lett bort:P hvis dere vil ha middag der gå på "Pallase" tror jeg dt het, masse god mat=)(og trygt)
    kos deg!! klem Wibeke

    SvarSlett
  2. Hej! Ett sånt här meddelande till om hur varmt och skönt ni har det så packar vi resväskorna direkt och kommer ner. Hälsningar från Bertil och Lena

    SvarSlett